fbpx
hyundai-bayon-studio-muenchen-nov-vp-01

Hyundai Bayon už zná svou českou cenu.

Krátce po oficiální premiéře zná Hyundai Bayon i svoje české ceny. Na základě těchto dat se potvrdily naše původní předpoklady o obchodním směřování vozu a vás jistě potěší slušná standardní výbava, nacházející se v malém SUV za necelých 350 tisíc.

V základu dostanete zážehový atmosférický čtyřválec o objemu 1,2 litru (84 koní) s pětikvaltem a zaplatíte za něj 349 990 Kč.

V rámci standardu se nabízí 15palcové ocelové disky, halogenové lampy, základní balík asistenčních systémů, sportovní sedadla, elektricky ovládaná okna vpředu, zrcátka v elektrice, centrál s dálkou, manuální klimatizace, tempomat nebo světelný senzor.

Za 20 000 Kč navrch lze dostat ještě rádio s MP3 a USB, ovládání autorádia na volantu, kůží potažený volant a hlavice řadicí páky, elektricky ovládaná okna vzadu, loketní opěrku a dojezdovou rezervu.

Jestli chcete sáhnout středu, tak za cenu 409 990 Kč, dostanete navíc například 16palcové liťáky, diodové lampy, zadní parkovací senzory, kameru nebo ještě rádio s 8palcovou dotykovou obrazovkou vybavené mobilní konektivitou.

V nejvyšší výbavě začínající od částky 469 990 Kč pak najdete další asistenční systémy, automatickou klimatizaci, digitální přístrojový štít, velký displej infosystému (10,25“), přední senzory, bezdrátovou nabíječku mobilů a další možnosti příplatků. Automatická převodovka je pak k dispozici od výbavy Comfort Club pro motor 1.0 T-GDI za 40 000 Kč.